Flipkart: The Big Billion Game, 3000 Winners To Get Rs.100 Flipkart Vouchers & Also Win A Holiday [Answers Updated]


Hello Readers , hope you are enjoying weekend . Today I am sharing Flipkart Big Billion Game Offer.Flipkart’s Big Billion Days are coming to enhance your shopping experience and flipkart is now building up momentum for these big days with the help of a game available on their app to be played now named “The Big Billion Game”.

You can win flipkart vouchers worth Rs 100 and a chance for a free holiday !!


 Que.&Ans. Updated (12.10.2015)


Steps To Follow:

1 ). Firstly Install Or Update Flipkart App: Click Here.

2). On the front page, you will see “The Big Billion Game” banner. Click there

3). Now on the next page, click on “Play the Game”

4). Now here you will be asked a question. For eg – my question was as follows –

Shah Rukh Khan played a video game designer in this film. Drag & drop the blu-ray

version of the movie

Obviously the answer is “Ra-One”. So I searched for this movie in search bar and then shared it via Share button in Ping.

5. So hurry up and start playing !!

Answers To The Quiz Questions:


Question 1 – Baba Gurmeet Ram Rahim Singh Insaan made his acting debut in this film. Drag & Drop the movie DVD

Answer – MSG : The Messenger – Visit here

Question 2 – This perfume series is inspired by cricket’s Captain Cool. Drag & drop a perfume from this collection

Answer – 7 by M S Dhoni Energy EDT – 100 ml – Visit here

Question 3 – Priyanka Chopra played an Olympic medallist in this movie. Drag & Drop the DVD.

Answer – Mary Kom – Visit here

Question 4 – Galileo invented this. Drag & Drop the product.

Answer – Celestron Land and Sky 40TT Refracting Telescope – Visit here

Question 5 – This Superhero film revolves around Tony Stark. Drag & Drop the limited edition set of this movie.

Answer – Iron Man 3 (Box-Set) (Limited Edition) – Visit here

Question 6 – In this game, there are elephants, horses, camels. Drag & drop the Funskool branded version of the game.

Answer – Funskool Chess Board – Visit here

Question 7 – Amith Tripathi wrote this historical fiction series. Drag & drop the English hardcover version of the first book in this trilogy.

Answer – The Immortals of Meluha: The Shiva Trilogy: Book 1 – Visit here

Question 8 – This gives better directions than your wife/husband. MapMyIndia manufactures this. Frag & drop the product.

Answer – Mapmyindia LX355 GPS Device – Visit here


Sunday (11.10.2015)

Question 1 – Shah Rukh Khan played a video game designer in this film. Drag & drop the blu-ray version of the movie.

Answer – Ra-One – Visit Here

Question 2 – The God of Cricket released his autobiography last year. Drag and Drop the hardcover version of this book

Answer – Playing it My way – Visit Here

Question 3 – This was slated to be the last album and concert of the King of Pop. Drag and Drop the audio music CD.

Answer – This Is It Music That Inspire – Visit Here

Question 4 – Fardeen Khan and John Abrahim have been brand ambassadors of this brand. Drag and Drop the dark affair deo of this brand.

Answer – Provogue Dark Affair Deodorant Spray – For Men, Women – Visit Here

Question 5 – JK Rowling wrote this series about an orphan wizard. Drag and Drop the last book in the harcover version of the 7 book series.

Answer – Harry Potter and the Deathly Hallows (Harry Potter 7 Large Print) – Visit Here

Question 6 – This 2015 Telugu Blockbuster is the first part of Telugu Director SS Rajmouli’s epic historical series. Drag and Drop the music DVD.

Answer – Bahubali: The Beginning – Visit Here

Question 7 – This famous board game is believed to have been invented by Charles Darrow in 1903. Drag and drop the India edition of the funskool product.

Answer – Funskool Monopoly – India Edition Board Game – Visit Here

Question 8 – This hotel heiress launched a perfume that has her heiress status in the game. Drag and Drop the product.

Answer – Paris Hilton Heiress EDP – 100 ml – Visit Here

 Terms & Conditions :

1). This offer is valid from 10th October to 12th October.

2). First 10,000 participants each day to correctly answer all the 8 questions will win an EGV worth Rs.100.

3). There will be a total of 10,000 winners each day.

4). Winners shall be announced on the next day on BBD intrigue page at http://www.flipkart.com/thebigbilliondays and winners shall also receive SMS/email with EGV details.

 To Get Latest Updates, Join Our Whatsapp Broadcast List
Msg Us Your Name On Our Whatsapp No. 9810232177  And Also Save This No. In Your Contact List
Those who are not receiving our updates please save our whatsapp no. in your contact list